Mediterrane spaghetti

2006-07-26

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 9
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

9 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 pak koolvis
    1 ui
    2 teentjes knoflook
    Half blikje ansjovis
    Zout en peper
    Olijfolie
    1 pot bertolli rustico 'Mediterrane groenten'
    500 gr broccoli
    1 pak spaghetti

Method

Step 1

Snijd de ui fijn en bak deze met de knoflook en ansjovis in olijfolie. Kook de spaghetti met wat zout gaar.

Snijd de broccoli in roosjes en kook deze gaar. Doe de koolvis bij de ui en ansjovis en voeg wat zout en peper toe.

Doe de deksel op de pan en laat 10 minuutjes stoven. Voeg dan de saus toe en laat nog even doorwarmen.

Serveren met de spaghetti en broccoli.

Comments (2)

  1. posted by amina12 on 28-10-2006

    sowwwwwwwwwm ziet er echt lekke uit ik ga vragen of me moeder het wil makken!!!!

  2. posted by sadiye on 03-09-2009

    hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.