Marokkaanse suikerkoekjes

2007-12-17
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2 / 5)

2 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 225 g boter of olie
    225 g suiker
    675 g bloem
    150 g fijn gehakte walnoten of amandelen
    kaneel

Method

Step 1

Verwarm de oven op 180 graden.

Mix de gesmolten boter en suiker glad. Voeg de bloem en noten toe en kneed met de handen tot een soepel deeg. Verdeel in ei-grote balletjes en vorm daar koekjes van, niet te plat. Leg ze op een ingevette bakplaat of bakpapier. Bestrooi ze met kaneel en bak 20-30 minuten. De koekjes moeten niet bruin worden.

De kaneel kan vervangen worden door cacao.

Comments (6)

  1. posted by superkok on 18-12-2007

    ik hoop dat er iemand nog wat zegt

  2. posted by oujda76 on 06-02-2009

    Deze kom je echt overal tegen in de maroc keuken SUPER!!

  3. posted by oujda76 on 06-02-2009

    Deze kom je echt overal tegen in de maroc keuken SUPER!!

  4. posted by oujda76 on 06-02-2009

    Deze kom je echt overal tegen in de maroc keuken SUPER!!

  5. posted by oujda76 on 06-02-2009

    ??? ik bleef hangen :}

  6. posted by sadiye on 23-01-2011

    ik wil deze maken komt er nog een foto van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.