Marokkaanse msemmen

2018-01-27
  • Yield: 12 stuks
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.8 / 5)

3.8 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

Marokkaanse Msemmen zijn een Maghrebijn lekkernij. Het is een soort van kruising tussen een brood en een pannenkoek.

Ingredients

  • - een kom = maakt niet uit welke
  • - 2 kommen bloem
  • - een halve kom griesmeel
  • - 2 kleine lepels bakpoeder
  • - 3 kleine lepels zout
  • - 2 kleine lepels broodgist
  • - zonnebloemolie
  • - boter
  • - griesmeel

Method

Step 1

Je pakt een kom (maakt niet uit welke), je vult je kom 2 keer met bloem en een halve met griesmeel. Doe 2 kleine lepels bakpoeder, 3 kleine lepels zout en 2 kleine lepels broodgist erbij. Alles mengen met lauw water tot een soepel deeg, hangt af welke kom je gebruikt hebt. 30 min laten staan en weer even kneden.

Step 2

Na 10 min een slang maken en bollen ter grootte van mandarijn. Msemmen bolletjes vormen met deeg

Step 3

Mengsel van olie en en gesmolten boter maken en bollen uitrollen zoals op foto plooien en met griesmeel strooien. Een kwartier laten staan en uw klein vierkant groter maken en in warme pan Vouwen van Marokkaanse msemmen Thats it xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.