Marokkaanse ijstaart fruitsalade

2019-09-23
  • Prep Time: 10m
  • Ready In: 15m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (1 / 5)

1 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

Marokkaanse Ijstaart fruitsalade is een hele mooie presentatie voor je gasten of gewoon voor jezelf natuurlijk. Het ziet er heel ingewikkeld uit maar is best makkelijk om te bereiden.

Ingredients

  • - kant-en-klare ijstaart
  • - sinaasappels, in dunne schijfjes gesneden
  • - druiven
  • - meloen, in kwart gesneden en dan in dunne schuiven
  • - appels, in kwart gesneden en dan in dunne schuiven
  • - aardbeien
  • - kiwi´s
  • - Citroensap

Method

Step 1

Zorg ervoor dat je alles van te voren hebt gesneden en klaar ligt. Begin eerst met het doceren van de borden met fruit en hou in het midden voldoende ruimte voor de ijstaart. Op het moment dat je het gaat serveren leg je de ijstaart in het midden.

!! Appels kunnen bruin kleuren als ze te lang blijven staan, dus besprenkel ze met met wat citroensap.

!! Bewaar de gesneden fruit in de koelkast, zodat ze mooi blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.