Makkelijk recept Marokkaanse Harcha in een paar minuten

2017-12-30
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.7 / 5)

3.7 5 25
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

25 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

Het recept van een Makkelijke Marokkaanse Harcha, heerlijk met ziet zaytoen (olijfolie) en een kopje ne3ne3 thee. Is echt maar een paar minuten werk!

Ingredients

  • Ik gebruik een glas van ongeveer 200 ml
  • - 1 glas fijne smida (fijn griesmeel)
  • - 1 glas grove smida / grof griesmeel. (je mag ook alleen fijne smida gebruiken)
  • - 1 ei
  • - 2 theelepel zout
  • - Half zakje bakpoeder
  • - 150 lauwe melk
  • - boter

Method

Step 1

Alles ingrediënten goed mixen met een garde. Hierna je koekenpan licht invetten met een beetje boter. Daarna doe je een beetje fijne griesmeel op de bodem. Vervolgens giet je je harcha mengsel erin en laat je het rustig gaar worden.

Eet smakelijk simpel maar ooo zoo lekker.

Succes allemaal!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.