Mangotoetje met kokos

2006-02-22
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

  • Griesmeelcake met vanillevla

    Griesmeelcake met vanillevla

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

    Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

  • Clafoutis van peren en frambozen

    Clafoutis van peren en frambozen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 4 kokos makronen
    1rijpe mango
    3 passievruchten
    siroop
    beker mona yoghurt

Method

Step 1

verkruimel de kokos makronen in niet al te kleine stukjes.

schil de mango en snijd het vrucht vlees los de pit en in stukjes.

halveer de passievruchten.schep het passievruchten vlees uit de schillen en meng het met de mango.

schenk in 4hooge glazen een scheutje siroop en vul het glas verder met een laagje yogerd, een laagje koek een laagje yohurd, scheutje siroop een laagje fruit een laagje yoghurt een laagje koek en een laagje yoghurt een laagje koek en een laagje yoghurt en daar op de rest van het fruit.

lekker

Comments (4)

  1. posted by chady on 27-02-2006

    Het zit er lekker uit Hmmmmmmmmmmmmmmmmm

  2. posted by amani on 02-03-2006

    jah mij lijkt het ook wel een lekkere toetje, maar ik ga het maar eens uitproberen.

  3. posted by krullebol on 26-10-2006

    mmmmmmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmm lekker me broertje gaat effe op de computer heb alle recetpten thuis dus ik ga het ffe proberen later

  4. posted by krullebol on 26-10-2006

    latre
    sgatjs
    hoe veel van me ayoubie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.