Mafrouk – msemen

2008-07-08
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.6 / 5)

2.6 5 9
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

9 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 kommetje griesmeel (Smid)
  • - 2 kommetjes Bloem (Meel)
  • - ong. 1 kommetje lauwwater (doe het op gevoel)
  • - 1 theelepeltje Zout

Method

Step 1

Als eerste de griesmeel goed vochtig maken moet een soort van papje worden, daarna meel erbij goed kneden, beetje bij beetje water toevoegen moet een zachte deeg worden na het goed kneden.

Bolletjes vormen en elke bolletje met olie vetten en in huishoudfolie of plastic afdekken mag geen lucht bij.

Na 25 min kun je elke bolletje afwerken en vouwen.

En dan afbakken in een pannetje of pizzapan...

Recipe Type: Tags: , , , , Ingredients: , , , , ,

    Comments (4)

    1. posted by firdausnoor on 29-11-2008

      dzjakallahoe gairan ,eindekijk want ik ben niet zo goed met mat bekers milien decci ulahi, maar alhamd

    2. posted by Druifje on 30-11-2008

      Graag gedaan!

    3. posted by moslima1997 on 05-04-2009

      zo tezien bij jij een rifie wij zeggen mefrouk

    4. posted by Juffie on 21-01-2010

      Wij zeggen rghayef

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.