Madline (madeleine)

2014-08-29
  • Yield: 30
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Ingrediënten voor 30 stuks:
    - 2 eieren
    - 60 gr suiker
    - 60 gr bloem
    - 60 gr boter
    - Geraspte schil van een citroen
    Verder:
    - Abrikozenjam
    - Poedersuiker
    - Citroensap

Method

Step 1

Mix de eieren met de suiker luchtig. Voeg de boter (zacht), bloem en citroenschil toe en mix even goed door. Schep in ingevette schelpvormpjes. Bak de cakejes 10 minuten op 200 graden (afhankelijk van hoe groot de vormpjes zijn, die van mij zijn klein).

Na het bakken bestrijken met verwarmde en gezeefde abrikozenjam. Laat even intrekken en dan bestrijken met een glazuur van poedersuiker en citroensap.

Je kan ze ook alleen met poedersuiker bestrooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.