Loubia Marokkaanse witte bonen met kalfsvlees in tomatensaus

2018-01-31
  • Porties : 4 personen
  • Bereidingstijd : 15m
  • Kooktijd : 30m
  • Klaar in : 45m
Beoordeel dit recept:

Het recept van Loubia Marokkaanse witte bonen met kalfsvlees in tomatensaus. Is makkelijk te maken en is heerlijk. Loubia is een traditioneel Marokkaans gerecht.

Ingrediënten

  • - 500 g kalfsvlees
  • - 3 tomaten
  • - 2 teentjes knoflook
  • - 1 ajuin
  • - 200 g witte bonen
  • - 3 soeplepels tomatensaus
  • - 1 tl. Komijn
  • - ½ tl. Paprikapoeder
  • - zout
  • - olijfolie

Werkwijze

Stap1

Laat de witte bonen een hele nacht weken. Doe het vlees, de bonen, de gehakte ajuin, de fijngesneden tomaten, de kruiden, de tomatensaus en de olijfolie in een kookpot. Doe water in de pan en voeg een beetje olijfolie toe. Zet alles op het vuur en laat het koken op matig vuur 30 min indien nodig af en toe wat water toevoegen.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 14
Beoordeel dit recept

14 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.