Vegetarisch linzenschotel met paprika en Marokkaans brood

2005-10-05
  • Servings: 4
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Energie

    435 kcal
  • koolhydraten

    48 g
  • Eiwitten

    24 g
  • vet

    16 g
  • verzadigd vet

    0 g

Ingredients

  • - 2 rode uien
  • - 2 teentjes knoflook
  • - 1 kleine winterwortel
  • - 3 eetlepels olijfolie
  • - 2 blikjes gekookte linzen (a 400 g)
  • - 2 potten peperonata (a 190 g)
  • - 100 g gemalen pittige kaas (bijv. grana padano)
  • - 1 marokkaans (brood)

Method

Step 1

Ui en knoflook pellen en snipperen. Wortel schillen en in blokjes snijden. In braadpan ui, knoflook en wortel in olijfolie fruiten.

Linzen laten uitlekken.

Linzen en paprika toevoegen en schotel door en door verwarmen. Schotel met kaas garneren en met Marokkaans brood serveren.

Comments (5)

  1. posted by culimam on 07-02-2006

    Dit lijkt me erg lekker. Ga het zeker proberen.

  2. posted by mila9 on 30-03-2006

    sorry hoor maar wat is peperonata ??

  3. posted by OumAbdullah on 21-04-2009

    Klinkt heerlijk

  4. posted by sadiye on 23-04-2009

    wat zijn linzen?

  5. posted by sadiye on 23-04-2009

    sorry peperonate bedoel ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.