Lams karbonade stoofschotel met tortilla

2014-08-30
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.5 / 5)

3.5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 kilo lamskarbonade
    - 4 uien in ringen gesneden
    - 4 tomaten in ringen gesneden
    - een paar blaadjes basilicum (hbakk - rayhaan)
    - 2 takjes rozemarijn (azir)
    Tortilla:
    - in blokjes gesneden aardappels
    - 2 courgettes
    - paar blaadjes basilicum
    - 30 ml kookroom
    - 5 eieren

Method

Step 1

Bestrooi de karbonaden met zeezout en peper en bak ze in de koekenpan goud bruin.

Doe nu de karbonades in een hapjes pan op de bodem, met een beetje olie.

Leg er de helft van de ui en tomaat op en strooi er de helft van de basilicum op.

Leg nu weer een laagje karbonaden en weer wat tomaten, uien, basilicum en de takjes rozemarijn.

bestrooi met wat zout en peper en doe er 1 koffie kopje water bij en laat dit 2 uur sudderen.

Tortilla:

- in blokjes gesneden aardappels

- 2 courgettes

- paar blaadjes basilicum

- 30 ml kookroom

- 5 eieren

Bereidingswijze:

Bak de aardappelen in de friteuse.

Doe nu in een koekenpan de courgette in ringen gesneden en bak ze aan beide kanten gaar.

Leeg de olie uit de koekenpan en doe nu de gebakken aardappelen erbij.

Giet de eimengsel erover heen.

En bak aan beide kanten gaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.