Krokante Turkse gehakt rollen!

2009-10-02
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.1 / 5)

4.1 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • *1 pak filodeeg
    *500 gram gehakt
    *1 ui
    *zout,
    zwarte peper
    en paprikapoeder
    *half waterglas olie + half glas water(gemixt)voor op de deeg te smeren.
    *1 eigeel(voor erop)eiwit voor de uiteinde te plakken.

Method

Step 1

Versnipper de ui en bak het met een beetje olie.Doe de gehakt en zout erbij en bak het.

Pak een filodeeg en smeer daar de oliewatermix op en doe er nog een laagje deeg op endaarna weer de oliewatermix daarna weer deeg je heb dus 3 lagen nu(2 lagen met oliewatermix 3de niet)en doe er op de langste zijkant wat gehakt op en rol het op niet te strak en plak het met eiwit dicht snij de rol in 3 en buig de staven in de letter U en smeer er eigeel op en bak het op 180 C goudbruin.

Comments (10)

  1. posted by melahat on 02-10-2009

    ziet er lekker uit. moet da eens maken voor mij zenne hahah

  2. posted by sadiye on 02-10-2009

    hahahaha ok 😀

  3. posted by martine on 05-10-2009

    ziet er goed uit maar ehh gebruik je geen kruiden in het gehakt?
    (peper,zout knoflook,paprika)

  4. posted by martine on 05-10-2009

    o sorry het zout zie ik staan maar verder

  5. posted by sadiye on 05-10-2009

    ja hoor ik heb het erop gezet ik had het wel gebruikt

  6. posted by koken20 on 09-10-2009

    het is toch net als pite?

  7. posted by sadiye on 09-10-2009

    wat is pite?

  8. posted by Timoesh1 on 05-01-2010

    Het ziet er heerlijk uit, ik ga het zeker proberen.
    Bedankt voor het recept.

  9. posted by koken20 on 19-02-2010

    je weet toch turks gerecht van deeg die ze helemaal gaan uitrollen met kaas erin en dan doen zoals jij het doet je kan ook gehakt erin doen,
    k weet niet of ze dat echt in turkije eten maar k denk balkanlanden wel hoor :O
    toch bedankt voor je recept 😉

  10. posted by sadiye on 08-07-2010

    😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.