Kokos-koekjes

2006-01-12
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.6 / 5)

3.6 5 36
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

36 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 3 glazen suiker
    3 zakjes kokos (375 gram)
    3 eieren

Method

Step 1

eieren met de suiker goed vermengen.

Kokos toeveoegen en even laten staan.

Met je duim en je wijs en middelvinger, steeds een beetje kokos pakken en als een bergje op bakpapaier zetten.

voor ongeveer 10 miunten tot 15 min. in de oven op 190 graden.

laat ze even hard worden na het bakken.

Recipe Type: Tags: , , Ingredients: , , , ,

    Comments (24)

    1. posted by IngridSaida on 13-01-2006

      Lekker hoor……ik ken ze wel maar ik heb ze nog nooit gemaakt. Wat is de maat van de glazen suiker die je gebruikt? Theeglazen?

    2. posted by sami on 16-01-2006

      MOET JE SUIKER EN EIEREN MIXEN OF NIET.
      WAT ZIJN DIE RODE EN GROENE BOVEN DE KOEKJES.

    3. posted by jamila29 on 20-01-2006

      Toen ik bolletjes wilde maken, vielen het deeg steeds uit elkaar. Hoe komt dit?

    4. posted by sara6 on 27-01-2006

      heee echt toevallig zag dit recept toen straks bij choumicha!!

    5. posted by jamila29 on 04-03-2006

      Madamecuisine, kun je asjeblieft een antwoord geven op mijn vraag?

    6. posted by ellouisa on 05-03-2006

      als ze uit elkaar vallen heb je misschien te kleine eieren gebruikt. De eieren zorgen voor de binding namelijk. Klop nog een ei los en voeg een beetje ervan toe tot je bolletjes kan maken di eniet uit elkaar vallen.

    7. posted by jamila29 on 06-03-2006

      Dank je wel lieverd voor het antwoord.

    8. posted by MADAME CUISINE on 07-03-2006

      Je moet nadat je alles gemengd hebt, het mengsel even een paar minuten laten staan, dan wordt het steviger.

    9. posted by kokotje on 03-08-2006

      Wat voor glazen gebruik je? kun je het ook in gram uitdrukken voor mij 😉
      En bedoel je 375 gram kokos in totaal of 3keer 375 gram?

      Please antw!

      Liefs

    10. posted by kokotje on 06-08-2006

      kan iemand antw geven?
      ik wil ze egt graag maken!!

    11. posted by MADAME CUISINE on 06-08-2006

      Ik gebruik een glas waarin 200 ml water in kan. En ik bedoel 3 zakjes van elk 125 gram, dus in totaal 375 gram

    12. posted by kokotje on 09-08-2006

      shokran!!

    13. posted by Belgica on 04-09-2006

      Ik heb ze gemaakt. de smaak is goed maar toen ik ze in de oven had gedaan, vielen ze uit elkaar, KAN IEMAND MIJ VERTELLEN HOE DIT KOMT???

    14. posted by MADAME CUISINE on 04-09-2006

      je meot het deeg even alten staan voordat je het in de oven doet.
      En wat ik bij alle koekjes die ik maak is:

      Eerst een testkoekje in de oven, en dan kijken hoe het resultaat is.

    15. posted by 311276 on 20-10-2006

      Bij mij werden ze plat toen ze eenmaal in de oven zaten, terwijl ik het deeg van te voren wel even heb laten staan. Ik heb toen maar wat meel bij het deeg gedaan om het te binden, en toen bleven ze wel in vorm. Is dat goed?

    16. posted by salima on 28-04-2007

      hmmmmm ze zien er heerlijk uit
      ik heb ze ook een keer gemaakt maar toen vielen ze in de ove uit elkaar, maar nu weet ik dus hoe dat dan komt.
      tbarkellah

    17. posted by amthienza on 08-10-2007

      Hoi madam,

      Vraagje wanneer doe je de gekleurde kersjes op? als het na het bakken is blijven ze wel plakken?
      Ik wil ze morgen maken hoop inshallah dat ik snel antwoord krijg 🙂

    18. posted by sihamkleuter on 08-10-2007

      Ik doe ze altijd voor dat ze de oven ingaan erin

    19. posted by amthienza on 10-10-2007

      dank je wel sihamkleuter 🙂 ik ga ze nu maken

    20. posted by kadilin on 22-12-2007

      ik maak deze koekjes al jaren met feesten e.d.Als je het deeg een poosje laat staan zet het dan ik de koelkast. In die tijd maak je een ander beslag voor koekjes. Ik zelf maak vaak 3 of 4 soorten deeg achter elkaar, zet alles een poosje in de koelkoest. Verwarm de oven en was eerst alles af. Begin dan in een lekker opgeruimde keuken pas met de koekjes te bakken. Gaat lekker snel omdat de oven dan warm is en als je klaar bent heb je alleen nog maar de bakblikken af te wassen en kun je van je koekjes gaan genieten met een lekker glas thee of een bakkie koffie

    21. posted by souma on 06-12-2008

      kadilin lukt het dan wel met die 3 4 soorten
      alvast bedankt

    22. posted by souma on 06-12-2008

      ik heb deze koekje gemaakt is mij prima gelukt alhamdolilah
      danke madame cuisine

    23. posted by sadiye on 25-07-2009

      heerlijk hhm ga zeker proberen

    24. posted by sadiye on 25-08-2010

      lekker makkelijk 😀

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.