Kipsaté a la Marisah

2005-10-19
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 kg kipfilet (laat het door de slager in stukjes snijden, scheelt jou weer werk hihi)
    - 2 grote eetlepels masala kerrie 
    - Flinke scheut Ketjap Kental (van de dirk)
    - 2/3 eetlepels zoute ketjap
    - wat zout (let op die ketjap is al zout)

Method

Step 1

Alles mengen en de saté zeker een uur laten marineren.

Ik persoonlijk meng alles en prik het meteen op de prikkers en zet het in een schaal in de ijskast. Als het bezoek komt dan bak ik het snel.

Je kun het ook van te voren bakken en even in de oven opwarmen met folie eroverheen.

Lekker met bami, maar ook als je de kip los bakt ipv op satéstokjes, in een broodje met zuur…

Comments (2)

  1. posted by oem_mujahid2 on 19-10-2005

    mmmm lekker bedankt voor het recept!!!

  2. posted by Lalakifech on 05-04-2009

    Waar kan je masala kerrie halen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.