Kipbriwat

2013-03-10
  • Servings: 4
  • Prep Time: 60m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.9 / 5)

2.9 5 9
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

9 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 kleine kip of een halve ( gebruik niet alleen filet, heb je droge briwat...!)
    - mengeling van kosbar (koriander) en madnous (peterselie) fijngehakt
    - lepel sambal
    - 1 ui fijngehakt
    - vers geraspte gember
    kruiden:
    - paprika
    - peper
    - zout
    Mengeling van fijn gemalen amandelen, bloemsuiker en wat kaneelpoeder.

Method

Step 1

Je gebruikt dezelfde bereidingswijze als bij een kippastilla. Kip koken, kip ontdoen van botjes.

De mengeling van amandelen, suiker en kaneel voeg ik niet toe in de saus.

Je neemt filodeeg en snijd hier lange repen uit, bestrooien met de mengeling van amandelen en hierop je kipmengsel en oprollen tot sigaren.

Bakken in olie en met een lepeltje wat warme honing over doen en wat sesamzaad..... ( heb ik gezien in een resto en was erg lekker!!)

Succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.