Kersenvlaai

2013-04-03
  • Servings: 8
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Ja
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients


  • - 1 monchou
    - 1 beker slagroom
    - suiker
    - 1 pak kruimelbodem
    - 1 blik kersen

Method

Step 1

Bereid de bodem door boter in een bak te smelten in de magnetron. Of in een pan op het fornuis. Doe de kruimelbodem erbij goed mengen met de hand En dan de bakvorm ermee bedekken. Gebruik eventueel bakpapier die je op maat knipt. De bodem in de koelkast hard laten worden.

Klop de slagroom zoals op de verklanking. en voeg een eetlepel suiker toe. Mix de mon-chou erbij. Goed mixen tot dat je een gladde massa krijgt. Haal de bodem uit de koelkast,   bestrijk de slagroom over de bodem. Vervolgens doe je de kersen erop.

Smakelijk!

Comment (1)

  1. posted by amaira on 17-04-2013

    Ziet er lekker uit. Mag ik vragen hoeveel cm jou bakvorm is? En hoelang moet de bodem in de koelkast blijven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.