Jumbo choco-pindakoekjes

2006-02-18
  • Servings: 20 stuks
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 250gram zachte boter,inblokjes
    310gram bruine basterdsuiker
    125gram pindakaas
    3tl vanille essence
    2eieren
    310gram bloem
    200gram pinda''s
    250gram pure chocolad,in stukjes

Method

Step 1

de oven moet op 180 graden.

bedek bakplaten met bakpapier.

1 klop de boter en de suiker tot lichte romige massa.

roer de pindakaas en vanille-essence erdoor.

2 voeg de eieren een voor een toe en klop het mengsel goed.roer de bloem, pinda''s en chocolade erdoor. schep telkens 3 eetlepels deeg op ruimte afstand van elkaar op de bakplaat.

3 bak de koekjes in 15-20 minuten gaar.

makkelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.