Hummus

2008-08-23
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.3 / 5)

2.3 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 kop kikkererwten
    water
    1eetlepel citroensap
    1 eetlepel olijfolie
    2 teen knoflook
    2 eetlepels water
    ?½ theelepel zout
    milde of scherpe paprikapoeder

Method

Step 1

Kikkererwten 1 nacht in water laten weken. Laat het uitlekken en in pan doen. Water toevoegen en aan de kook brengen.

Zonder 1 uur laten koken, daarna laten uitlekken. Kikkererwten, citroen, 2 eetlepels water en zout in de keukenmachine doen en in ca. 30 sec tot een gladde puree mixen.

Met paprika bestrooid, als dipsaus met pitabrood serveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.