Heerlijke Tortelini’s Pasta met Zalm en Champignons
2011-01-06- Cuisine: Italiaanse
- Course: Hoofdgerecht, Voorgerecht
- Skill Level: Erg simpel
-
Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 15m
Average Member Rating
(3 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Heerlijke tortelini pasta met zalm en Champignons. Tortellini is een Italiaanse pastasoort in de form van gevulde deegringetjes. De naam wordt ook gebruikt voor de gerechten die op basis van de pasta worden gemaakt. De noedels zijn gemaakt in de vorm van ringetjes. In deze ringetjes kan kaas, spinazie of gehakt zitten. Ze kunnen ook leeg zijn.
Ingredients
- - Grand Italia Tortelini (met kaas- of spinazie vulling)
- - Boursin Cuisine (staat bij slagroom en Crème fraîche)
- - Gerookte zalmsnippers (of gerookte zalm voor op toastjes)
- - Bakje champignons
- - Gehakte spinazie (diepvries, geen A la Creme)
Method
Step 1
Kook de tortelini's in ruim water.
Bak in een koekenpan de champignons met de zalm en voeg daar na de spinazie toe. Zodra de Tortelini's gaar zijn deze afgieten en het mengsel van de zalm/spinazie en champignons toevoegen.
Aantal lepels boursin cuisine toevoegen en roeren maar! Serveren met een lekkere salade. Eet smakelijk.
p.s.: Foto van het eindresultaat volgt snel.