Mini bananenpannenkoekjes
2013-09-30- Cuisine: Marokkaanse
- Course: Dessert
- Skill Level: Simpel
-
Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 60m
Average Member Rating
(4.1 / 5)
10 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee
Het zijn heerlijk zachte Mini bananenpannenkoekjes. Ik houd van pannenkoeken, pancakes, en Marokkaanse baghrir. Maar ook deze kleine pannenkoekjes met een vulling van banaan zijn niet te versmaden.
Ingredients
- Dit heb je nodig:
- 250 gram bloem;
- 1/2 zakje bakpoeder;
- 60 gram poedersuiker;
- een beetje kaneelpoeder;
- 2 eieren;
- 125 ml. volle melk;
- 125 ml. room;
- 2 rijpe bananen.
Method
Step 1
Zo maak je het:
Vermeng de bloem met het bakpoeder, het poedersuiker en een snufje kaneelpoeder in een kom.
Klop de eieren los in een kommetje en voeg toe aan het bloem/suikermengsel.
Meng goed door elkaar en voeg er dan de lauwe melk, room en de geprakte bananen aan toe.
Vermeng alles goed tot een egaal beslag.
Vet een anti-aanbakkoekenpan licht in met wat boter en schep daarin kleine bergjes van het beslag.
Bak de pannenkoekjes goudbruin en gaar; aan elke kant 1 à 2 minuten zachtjes bakken.
Bestrooi de pannenkoekjes met wat poedersuiker.