Hartige Mozzarella quiche

2008-10-11
  • Servings: 1
  • Prep Time: 1:15 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 3-4 pomodori tomaten
  • - 2 bolletjes mozzarella
  • - 4 takjes basilicum
  • - 1/3 van een rode peper
  • - 6 plakken deeg voor hartige taart
  • - 3 grote eieren
  • - 0,5 liter melk
  • - zout
  • - zwarte peper en cayennepeper
  • - Crème fraîche voor erbij

Method

Step 1

verwarm oven voor op 180 graden
ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in kleine blokjes

Rasp de mozzarella grof en snij de basillicum in reepjes en hak de peper fijn

ontdooi het deeg en beleg een ronde vorm (quiche vorm of ronde lage ovenschaal) met het deeg

verdeel de mozzarella, tomaten, basillicum en de peper over de bodem

klop de eieren mer de melk en breng op smaak met zout, peper en cayennepeper schenk dit over de kaas en de groenten

bak in ongeveer 45 minuten gaar

serveer met creme fraiche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.