Harsha koekjes

2005-10-10
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 10m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 2 eieren
    - snufje zout
    - 3 etl. suiker
    - 1 grote limonade glas melk
    - 1/2 limonade glas olie
    - 1/2 zakje bakpoeder
    - 1 zakje vanille suiker
    - honing
    - smid (Griesmeel)  * smid op gevoel toevoegen, net zo lang tot je een soepel deeg hebt!

Werkwijze

Stap1

Meng alle ingrediënten met elkaar, voeg smid toe kneed dit tot een soepel deeg.

Rol het deeg uit. Snijd er figuurtjes uit.

Bak ze in olie, dompel ze daarna in warme honing.

Klaar simpel en lekker.

Heel makkelijk te maken.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 27
Beoordeel dit recept

27 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (23)

  1. Geplaatst door hanae aan 07-10-2005

    Hmm.. lekker.. !! K ga ze ook een keertje uitproberen.. Heerlijk voor nu in de Ramadan..

  2. Geplaatst door moslima aan 07-10-2005

    essalam3aleikom,
    wie kan meer marokaans koekjes plaatsen,
    ik vind marokaans koekjes heerlijk.

  3. Geplaatst door rabia78 aan 09-10-2005

    Ze zien er niet alleen lekker, maar zijn het ook! Ik heb ze vandaag gemaakt en ze waren erg lekker en makkelijk:)

  4. Geplaatst door karima aan 21-10-2005

    salaam meid….
    hhhhmmmmmmm……die koekjes zijn verukkelijk bezoek kwam bij ons eten en ik en mijn ma gingen die maken….al die vrouwtjes recept vrage;) ahha
    super lkkr meid..
    ga zo door;)

  5. Geplaatst door sofia aan 22-10-2005

    ik heb deze koekjes gisteren gemaakt,me ma vond het helemaal niks toen ik bezig was met kneden enzo maarrr..toen ze klaar waren vondt ma lief ze wel lekker,ze zijn echt lekker maar ook niet moeilijk en ingewikkeld te maken

  6. Geplaatst door sofia aan 22-10-2005

    O’ nog eve dit ze zaggen er uit als op de foto hier

  7. Geplaatst door Oemzenjabiel aan 24-10-2005

    salaam aleikoum..
    soulfi.. hoeveel smid!!? of is t op gevoel tot je die soepele deeg hebt?! en groffe of fijne smid!? inshallah wil ik t morgen maken..

  8. Geplaatst door sofia aan 25-10-2005

    ja dat was voor mijn inderdaad ook een gok,ik heb zelf groffe smid gebruikt..ik had niet anders… en op gevoel toegevoegt..tot het inderdaad soepele deeg word

  9. Geplaatst door soulfa aan 25-10-2005

    klopt zo moet het ook, gewoon smid toevoegen totdat je een soepel deeg hebt. je kunt zowel groffe als fijne smid gebruiken.

  10. Geplaatst door sofia aan 26-10-2005

    soulfa thanks trouwens voor de recept

  11. Geplaatst door sallywoman aan 27-10-2005

    ik heb het vandaag ook gemaakt in hartjes vorm.Heb ze nog niet geproefd maar zien er lekker uit.Heb fijne smid gebruikt.skokran soulfa

  12. Geplaatst door fatima88 aan 29-10-2005

    hOiii ik heb ze gemaakt ze waren lekker jO en makelijk

  13. Geplaatst door ranja aan 31-10-2005

    bij mij waren het baksten geworden…iedereen brak z’n tanden ervan…maar ja ik heb het zoals hierboven aangegeven staat gemaakt…maar helaas….of ik moet het deeg te dun hebben uitgerold…

  14. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 31-10-2005

    Ranja, dan heb je teveel griesmeel aan toe gevoegd.
    Hoe meer meel, hoe steviger de koekjes…

  15. Geplaatst door soulfa aan 31-10-2005

    Het deeg mag niet te hard zijn, het moet een heel soepel deegje zijn.

  16. Geplaatst door hoessam aan 13-12-2005

    ER STAAT NIET BIJ HOEVEEL SMID

  17. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 13-12-2005

    Hoessam, je moet smid op gevoel toevoegen.
    Net zo lang tot je een soepel deeg hebt.

  18. Geplaatst door jamila aan 11-01-2006

    He jullie hadden gelijk ze zijn heel lkkr en makkelijk bedankt meid voor dit recept

  19. Geplaatst door asi aan 05-04-2006

    Heey soulfa Ik heb geen vormpjes kan je het ook met een kleine glas doen? En gaan ze niet smelte in de olie?

  20. Geplaatst door soulfa aan 25-07-2007

    een glas is ook goed. en ze smelten niet.

  21. Geplaatst door chris aan 01-10-2008

    Kan iemand mijn mischien vertellen wat smid is?

  22. Geplaatst door Mina20 aan 19-10-2008

    Smid=Griesmeel

  23. Geplaatst door yasmina2010 aan 20-07-2012

    dames is het die grofe of die fijne smida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.