Groene Linzen Schotel (lehdes)

2012-02-13
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.3 / 5)

3.3 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 3 vleestomaten
  • - 2 uien
  • - 4 teentjes knoflook
  • - Peterselie
  • - Gember
  • - peper
  • - zout
  • - piment ongeveer ½ tl
  • - Groene linzen (het liefst een nacht van te voren laten weken in water)

Method

Step 1

Tomaten, uien, knoflook en peterselie klein snijden en bij de linzen in de pan doen. Voeg gember, peper, zout en piment toe. Vul de pan met water en voeg sla- en olijfolie toe. Zet pan op t vuur en af en toe kijken of de linzen al gaar zijn, indien nog nodig kun je nog wat water toevoegen.

Dit gerecht is heerlijk bij gebakken vis en salade. Bismillah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.