Gevulde paprika

2005-10-18
  • Servings: 1
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 12
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

12 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Voor de vulling:
    - Halve pakje rijst
    saffraan
    - 1 lepel Marokkaanse kruiden
    - halve kilo kefta (gehakt)
    - 1 ui
    - 1 paprika
    - beetje kosbar
    - 1 hete peper/ of sambal
    - verder heb je 3/4 paprika's nodig die moet je van binnen en buiten schoonmaken en wegleggen.

Method

Step 1

Bak de uien, paprika kosbar de hete peper tot een charmila dan gooi je de kefta erbij en zout op smaak dan goed roeren dan een lepel Marokkaanse kruiden beetje saffraan erbij.

Ondertussen moet je de rijst koken dan als die gaar is even laten uitlekken en afkoelen dan gooi je die er ook bij de kefta mengsel dan goed roeren dan vul je de paprika's goed.

Dan zet je en stoompan aan de kook je leg je de paprika's in de stoompan met de opening naar boven.

Laat ze stomen tot de paprika goed gaar is en dan even laten afkoelen niet te lang ze moeten wel warm gegeten worden.

Eet smakelijk!!!!!!

Comments (10)

  1. posted by ceuta on 18-10-2005

    mmm ben er gek op

  2. posted by miss france on 18-10-2005

    ja ik maak het ook, of gevulde tomaat of calamars…hmmm

  3. posted by oem_mujahid2 on 30-10-2005

    mmm lekker zeg!!!

  4. posted by Touria on 10-11-2005

    Hoeveel rijst ongeveer? 250gr of 125 of 500 gr?

  5. posted by chefkokkin on 11-11-2005

    weet niet wanneer je dit hebt gevraagd touria sorry voor de late reactie maar je kan zelf kijken hoeveel je gebruikt ik gebruik meestal een klein pakje rijst daar de helft van

    Succes

  6. posted by Touria on 14-11-2005

    Maak niet uit joh maar toch bedankt!;)

  7. posted by Juffie on 11-10-2006

    HOI vraag en hoop dat je mij kan helpen. Als ik de rijst gekookt en al in de paprika stop om te stomen, raakt het dan niet overgekookt?

  8. posted by cherry on 11-11-2008

    neeje

  9. posted by chahira on 18-03-2009

    doe je de deksel op de stoom pan of laat je het gewoon zonder deksel somen…

  10. posted by Miss Safae on 29-11-2010

    uhh wat bedoel je met marokkaanse kruiden?
    bedoel je gewoon de kruiden die in kefta moeten wela?
    hoop dat je snel antwoord wil dit namelijk vrijdag avond maken:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.