Marokkaanse gevulde msemmen met spinazie Recept
2018-02-09- Cuisine: Marokkaanse
- Course: Bijgerecht, Lunch, Voorgerecht
- Skill Level: Normaal
-
Toevoegen aan favorieten
- Prep Time: 20m
- Cook Time: 15m
- Ready In: 60m
Average Member Rating
(2 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Het recept van Marokkaanse gevulde msemmen met spinazie. Deze msemmens kun je ook vullen met andere soort vullingen zoals aardappels, kipfilet, vis. In onderstaand recept is spinazie met sambal gebruikt.
Ingredients
- Deeg:
- - Half kilo meel
- - Half kilo griesmeel
- - Een beetje zout
- - Snufje bakpoeder
- Vulling:
- - spinazie
- - lente uitje
- - rode paprikapoeder
- - theelepel sambal
- - beetje zout
Method
Step 1
Deeg:
Kneden alle deegingrediënten met lauw water tot een soepele deeg. Ik doe het op gevoel dus ik zou echt niet weten hoeveel ml water erin gaat.
Als het deeg goed zacht is maak je kleine bolletjes en laat je het rusten voor een kwartier.
Step 2
Vulling maken:
Je kan kiezen uit spinazie, aardappel, gehakt of iets anders. Koop wat je zelf maar lekker vind.
Ik heb hier spinazie gebruik met lente uitje.
Lente uitje snijden en aanbakken. Daarna de spinazie erbij doen. klein beetje rode paprikapoeder en een theelepel sambal toevoegen als je ervan houdt.
Goed roeren, beetje zout en laten afkoelen en dan vullen maar.
Zie hier hoe je msemmen kan vouwen met vulling