Gevulde dadels met walnoten

2005-10-28
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • * 1 kilogram dadels
    * 250 gram walnoten
    * 1 glas oranjebloesemwater

Werkwijze

Stap1

Bedek een lap stof met de oranjebloesemwater, leg de dadels op de lap stof en wrijf met de lap de dadels, zodat ze een mooie glanzende kleur krijgen.

De dadels openen door een mooie spleet in het midden te snijden zonder

ze te verwijderen, binnen de dadel een half walnoot zetten(eerst de pit weghalen). Leg de gevulde dadels op een mooie schaal

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(1 / 5)

1 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door miss_brazil aan 24-08-2006

    Handig receptje want ik wist niet hoe eraan te beginnen! Bedankt veel liefs xx

  2. Geplaatst door esma191 aan 24-10-2006

    haay mensen
    ik wil ff zeggen dat ik het heel erg jammar vind dat de ramdan voorbij is want je was met je familie echt zo”n gevoel en de suikerfeest was ook leuk ik ga weer Doeiiiiiiiiiii
    xxxxxxxx esma

  3. Geplaatst door kauthar aan 02-01-2009

    de foto hoort niet bij het recept, toch?? hoe maak je die mooie cake in de vorm van een ster?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.