Gevulde afbakpistoletjes

2006-10-03
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.7 / 5)

3.7 5 21
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

21 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  •  Voor de vulling
    gehakt
    1 ui 
    1 rode paprika
    champignons.
    beetje tomatensaus (gezeefde tomaten of spaghettisaus)
    1 zakje silvo kruidenmix voor gehakt
    beetje zout
    beetje paprikapoeder
    2 zakken mini afbakpistolets die van de lidl of AH, ze zijn heel goedkoop 😉  er zitten 6 in een pak
    fetakaas of gewone plakjes kaas (dit kan naar smaak gevarieerd worden.)

Method

Step 1

Doe de champignons en de in blokjes gesneden paprika in een pan. Rasp een ui en doe het erbij. Laat het bakken. 

Doe de kruiden erbij en op het laatst een scheut gezeefde tomaten of saus voor spaghetti erbij. Laat het effe sudderen.

Snij een inkeping uit de bovenkant van de pistolets.

Hol het een beetje uit. Vul het met het gehaktmengsel, en bedek het met 1 plakje kaas (of als je dat lekker vindt met feta).

Laat de broodjes in de oven afbakken totdat ze mooi roodbruin zijn.

Eet smakelijk! Je kan dit variëren met alles wat je zelf lekker vind (bijv. visvulling, of kipvulling.)

Comments (9)

  1. posted by Juffie on 03-10-2006

    En waar laat ik het gehakt??

  2. posted by sihamkleuter on 03-10-2006

    ooh sorry, ik iwl het recept wijzigenmaar het lukt niet.
    je moet dus na het bakken van de champignons en paprika de gehakt en de kruiden erbij doen. als laatste een scheut tomatensaus.

  3. posted by Rahma on 03-10-2006

    heerlijk zijn ze 😀 ik heb ze eergisteren gemaakt , echt precies hetzelfde maar zonder dat ik je recept heb gezien hihi

  4. posted by sihamkleuter on 03-10-2006

    :haha: grappig rahma!
    lekker makkelijk ook he!

  5. posted by ellouisa on 06-10-2006

    he meid, ik heb ze net gemaakt, ze hoeven alleen de oven nog in, ben benieuwd 🙂

  6. posted by Moussie on 22-10-2007

    Ik heb ze in het weekend gemaakt, heerlijk waren ze!!! Een simpel gerecht en het vult je maag lekker.

  7. posted by Mounake on 09-12-2007

    ABSOLUTE TOPPER !!! Heb ik gemaakt op het verjaardagfeestje van mijn nichtje en alle kinderen waren er DOL OP ! Konden ze lekker met het broodje in de hand blijven buiten spelen !!!

  8. posted by sadiye on 12-12-2008

    hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 😀 hahahaha

  9. posted by boulboul_1 on 07-09-2009

    wel lekker makkelijk…ben benieuwd!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.