Gehakttaart

2006-02-02
  • Servings: 3
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 2 uien
    2 teentje knoflook
    50 gr boter
    250 gr gehakt
    3 eiren
    100 gr geraspte kaas
    10 velletje filodeeg
    3 tomaten
    zout ,peper ,tijm,

Method

Step 1

uien en knoflook fijn snijden

in een pannetje met beetje olie bakken en dan gehakt toevoegen en mee bakken

tomaten in stukken snijden en ook mee bakken kruiden erin en alles even laten pruttelen

klop de eiren en roer de kaas door heen

oven verwarmen 180

vet de bakvorm met wat boter bekeeld 8 velletjes deeg bestrijk elke velletje met wat boter en laat ze ruim over de rand van vorm hangen

schep de ei kaas mengsel door het gehakt mengsel even roeen

doe de mengsel in de vorm en bedek de bovenkant met 2 velletje deeg, vouw het overhangende velletje erover, nog wat boter smeren de bovenkant

doe het in de oven 30 minuten bakken

gehakttaart lekker met salade of wat soep

Comments (2)

  1. posted by sabah75 on 02-02-2006

    ik zal hem zeker proberen

  2. posted by mamanissa on 03-02-2006

    veel succec , het is lekker en makelijk
    nou ik hoor het wel hoe het was
    groetjes mamanissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.