Gehakt met Aardappelpuree

2008-10-05
  • Servings: 1
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.8 / 5)

4.8 5 10
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

10 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 750 gram gehakt
    1 ui
    2 eieren
    paneermeel
    zout en peper
    voor de puree: 5-6 aardappelen (gekookte)
    2 eetlepels boter
    1 ei
    half glas melk
    zout
    1 eetlepel tomatenpuree
    1 glas water

Method

Step 1

Kook de aardappelen geschild. Maak er puree van. Doe het in een kom.
Smelt de boter en doe het in de kom roerend en de ei roerend en de melk en de zout roerend. Mix alle gehakt benodigheden op en pak er net als een walnoot stukjes uit en maak er balletjes van maak in de midden een kuiltje. doe de balletjes in een ingesmeerde diepe bakplaat. en doe er 2 eetlepels olie overheen en doe het in de oven 200C 15-20 min.

Haal het uit de oven en doe er 2 theelepels puree erop. Mix de tomatenpuree en water en doe dat in je bakplaat.Doe ze weer in de oven totdat de aardappelpureen hard wordt en beetje bruinig.

Comments (6)

  1. posted by Rezki on 01-02-2009

    lekker makelijk

  2. posted by Rezki on 01-02-2009

    bedoel makkelijk hi hi

  3. posted by sadiye on 25-07-2009

    ja he 😀 is heel apart speciale turkse gerecht

  4. posted by saartje2009 on 29-07-2009

    Ik ga hem een keer uit proberen

  5. posted by sadiye on 29-07-2009

    ok

  6. posted by claud on 15-08-2010

    Hmmm uitstekend recept! Tip voor kinderen die niet zo van groente houden 🙁 Ik meng gewoon gepureerde groentes door de puree, ziet er feestelijk uit en succes gegarandeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.