Gehakt & groenten in filodeeg

2008-10-12
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 Bosui
    Handje taugé
    2 preien
    Beetje witte kool
    1/2 paprika
    1/2 room
    peper, zout
    filodeeg
    350 gr gehakt
    zonnebloemolie

Method

Step 1

Laat het gehakt rullen samen met de groenten goed rullen. In die tussentijd leg je het filodeeg klaar. Leg de eerste laag klaar en smeer hem goed in met olie. Dit doe je in 4 lagen. Dan zorg je ervoor dat de groenten smurrie afgekoeld is en het in een rechte lijn verspreid tegen het randje van de deeg. Rol dit dan op en smeer het goed in met olie.

Ongeveer een kwartiertje in de oven (wel opletten) en goudbruin laten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.