Gefrituurde bloemkool lekker krokante roosjes

2018-01-05
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

Het recept van lekker krokante bloemkool roosjes. Gefrituurde bloemkool makkelijk en snel te maken als bijgerecht. Een vegetarisch gerecht.

Ingredients

  • - Bloemkool
  • - Zout
  • - 2 eieren
  • - Paneermeel
  • - Olie voor het bakken

Method

Step 1

Kook bloemkool met wat zout tot het zacht is. Giet het dan voorzichtig in een vergiet en laat het een beetje afkoelen.

Step 2

Kluts 2 eieren en in een andere kom doe je wat paneermeel met zout. Doe 1 voor 1 roosjes door ei en daarna door paneermeel.

Step 3

Verhit wat olie in de pan ongeveer 2 cm diep en bak de roosjes goudbruin. Het kan zijn dat je kleine stukjes hebt na het koken doe dat ook door ei en door paneermeel. Bak het pas op het laatst omdat kleine stukjes sneller goudbruin worden dan grote stukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.