Gebakken vis

1970-01-01
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Vis
    bloem
    zout
    citroen
    peper

Werkwijze

Stap1

Bak vis

Serveer enkele soorten vis zoals salmoniti, sardientjes, garnalen, stukken makreel, inktvis op mooie schaal met partjes citroen peper leuk voor visite

serveer er patat naast of charmila brood of gebakken aubergine en gourcet partjes

Serveer enkele soorten vis zoals salmoniti ,sardientjes, garnalen, stukken makreel, inktvis op mooie schaal met partjes citroen peper leuk voor visite. Serveer er patat naast of charmila brood of gebakken aubergine en gourcet partjes

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.5 / 5)

3.5 5 11
Beoordeel dit recept

11 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.