Frisse rijstsalade

2006-12-04
  • Servings: ong 5 a 6
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • drie kopjes rijst
    een boulillonblokje ( maggi)
    een courgette
    een rode paprika
    een blikje mais
    zout , zwarte peper
    yogonaise

Method

Step 1

kook de rijst met het bouillonblokje erin

schil de courgette en blancheer m dan

hol m uit en snijdt m dan in blokjes van ong. een vierkante cm

snijdt de paprika en hele kleine stukjes

doe dit samen met de mais en de rijst ( het liefst een beetje afgekoeld)

in een schaal doe er een beetje peper, zout en yogonaise naar smaak aan toe vermeng alles goed en klaar

Comments (3)

  1. posted by miss ikkie on 23-09-2007

    hoef je de paprika niet van te voren te koken?

  2. posted by sjaahida on 23-09-2007

    nee de paprika laat je rauw

  3. posted by sjaahida on 23-09-2007

    ik doe het echt in hele kleine stukjes , bijna gesnipperd zeg maar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.