Franse uiensoep

2009-10-27
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 6 uien,
    2x runderbouillon,
    tabasco (sambal kan ook),
    1 liter water,
    30 gram boter,
    beetje olie,
    worchestershiresaus.
    Kleine ringetjes stokbrood met gesmolten kaas.

Werkwijze

Stap1

Je snijd de uien in halve ringen en pakt een grote pan bakt eerst de ringen goudbruin met de boter en beetje olie (totdat ze zacht aanvoelen) daarna blus je ze af met de bouillon ( die je hebt vermengd met 1 liter water). Paar druppels worchestershiresaus/en tabasco. Ongv haf uurtje laten sudderen. Stokbrood ringetjes in de oven met de kaas totdat deze smelt.

Dan een kom met de soep erin en stokbroodje erbovenop.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Harira soep

    Traditionele Marokkaanse Harira soep

  • Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

    Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

  • Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

    Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

  • shorba - soep

    Shorba – soep

  • Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

    Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.