Flan Pudding

2015-05-17
  • Yield: 1
  • Servings: 1
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Ingredients

  • 1 liter volle melk
  • 2 zakjes flan- poeder (zie foto)
  • 2 eetlepel suiker
  • Blik cocktail fruit / vers fruit
  • 1 puddingvorm (van een inhoud van 1 liter)

Method

Step 1

Verwarm de melk in een pannetje. Houd ongeveer 300 ml koude melk om hierin de 2 zakjes flan poeder in te mengen. Voeg in het pannetje melk de suiker aan toe en roer dit tot het opgelost is.

Step 2

Roer met een gader in een kommetje de 300 ml melk en de flan poeder goed door elkaar om klontjes te voorkomen!

Step 3

Wanneer de melk in het pannetje goed warm in voeg je het mengseltje bij de warme melk dat op een zachte vuurtje staat. Blijf dit goed roeren met een garder om klontjes te voorkomen. Blijf ongeveer 5 minuten goed roeren… Giet het mengsel in een vorm en laat het ongeveer een uurtje afkoelen en opstijven.

Step 4

Serveren: Neem een grote bord en leg het bord met de binnenkant op de puddingvorm. Keer het bord met de puddingvorm in één keer snel om en schud de pudding voorzichtig los. Verdeel het fruit om de pudding heen.

Comment (1)

  1. posted by chef Nadia on 12-12-2015

    lemlih iwoela (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.