Edjoen koekjes

2006-09-03
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.6 / 5)

3.6 5 14
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

14 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1/2 lepel suiker
    150 gr meel
    1 beker olie
    gist/smeeda een pakje
    125 gram gesmolte boter
    half theeglasje mazhar
    2 zakjes poedersuiker

Method

Step 1

je kneed ze allemaal bij elkaar en je pakt stuk voor stuk en je roltt ze dan pak je een schaar en knip steeds ronjes uit die rol doe de oven op 180 graden en laat de deeg zeg maar 5/10 min 10/min beter laten afkoellen doe er dan ook een doek erover stopt ze in de oven en dan eet smakkelijk heel lkkr voor de offerfeest suikerfeest en de ramaddan ok groetjes 😉

is echt heel lekker en eet smakkelijk

Comments (2)

  1. posted by asi on 15-09-2006

    aslem meid probeer en foto van die koekje.lijkt me wil lekker graag je andwoord”besleme.

  2. posted by nicjah on 23-11-2006

    hoi wat is mosimage in het nederlands??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.