Croissantje met verse abrikoos en banaan

2006-02-23
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.6 / 5)

4.6 5 21
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

21 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

  • Chocolade paastaart

    Chocolade paastaart

  • Kaas-uien broodjes

    Kaas-uien broodjes

  • Biscuit Rolcake zonder oven binnen 10 minuten klaar

    Biscuit Rolcake zonder oven binnen 10 minuten klaar

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 croissantje
    1 eetlepel hazelnoten
    1/2 eetlepel gemberjam
    25gram verse room kaas
    2 verse abrikozen of pruimem
    1/2 banaan

Method

Step 1

hak de hazelnoten grof en rooster ze goudbruin in een droge koekenpan . laat die in een kommetje afkoelen.

roer de jam en verse roomkaas door de hazelnoten en laat deze spread liefst een half uurtje staan. was de abrikozen of pruimen, halveer ze en verwijder de pit snijd de banaan in plakjes snijdd het croissantje open en bestrijk de onderkant royaal met de hazelnootspread. leg de abrikozen en plakjes banaan er om en omop.

Comment (1)

  1. posted by Fati7a on 24-02-2006

    Hmm, klinkt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.