Chocolademuffins

2006-06-23
  • Servings: 16 stuks

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.2 / 5)

4.2 5 29
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

29 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 100 gr melkchocolade
    100 gr boter
    150 gr bloem
    4 eieren
    150 gr poedersuiker
    Half zakje bakpoeder
    60 gr cacao (ong 4 el)
    Handje rozijnen (hoeft niet)

Method

Step 1

Smelt de chocolade en boter in een pannetje of magnetron. Meng de bloem met cacao, poedersuiker en bakpoeder. Roer de eieren er met een vork door. Voeg de gesmolten boter en chocolade toe en roer erdoor (geen glad mengsel maken!!). Schep dan nog de rozijnen erdoor als je die erin wilt. Doe het in de muffinvorm en bak voor 20 minuten op 175 graden.

Comments (15)

  1. posted by dounya3 on 30-06-2006

    Hoi Ellouisa, jouw recepten zijn altijd makkelijk en heerlijk, dus ga dit weekend eens aan de slag met je muffins!Succes verzekerd!

  2. posted by ellouisa on 30-06-2006

    dankje dounya 🙂 Veel succes alvast en laat me weten hoe ze geworden zijn!! Oja en NIET MIXEN he!! Alleen roeren, dan worden ze mooi hoog!

  3. posted by mamanissa on 02-07-2006

    ik ga het ook maken , misschien wel vandaag ,idd altijd lekker makelijk en heerlijk jou recepten daar houden we van haha , thanx meid

  4. posted by ellouisa on 03-07-2006

    dankje mamanissa :kus:

  5. posted by mamanissa on 03-07-2006

    gisteren dus gemaakt en hij was perfect gelukt ,van me zelf hoeft het meer zoet haha dus volgend keer wat suiker erbij ,manlief vond het heerlijk met koffie, dankjeweeeel kuss

  6. posted by ellouisa on 14-09-2006

    ben blij dat het lekker is geworden meid!

  7. posted by Mvr.Tajina on 20-09-2006

    Echt lekkere recepten kan jij maken !!:P
    ik heb die gister nog gemaakt die muffins …heerlijk!!!
    Ga zo door meid 😉

  8. posted by yasmine on 16-10-2006

    hallo ellouisa vroeg me af of ik het beslag ook kan verdelen in die kleine bakvormpjes of klopt het recept dan niet? (kwa inhoud?) groetjes yasmine

  9. posted by libeluli on 07-12-2006

    hoi lieve schat, ik heb deze dinsdag gemaakt, ze zijn echt lekker, en makkelijk!!! jippieeeeeeee weer een recept vanjou gelukt!!koeskoes libeluli

  10. posted by ellouisa on 13-05-2007

    Thaks mvr tajina en libeluli!
    Yasmine, welke vormpjes bedoel je?

  11. posted by Hayet_24 on 23-09-2007

    Amai dit ziet er echt heerlijk uit!!! Ga ik zeker morgen eens proberen. Ik ga zelfs speciaal zo’n muffin vorm halen. Ik wou nu wel weten met zo’n vorm kan je 12 muffins maken, maar heb je dan genoeg deeg met het bovenste recept? Groetjes

  12. posted by Hayet_24 on 25-09-2007

    Heb ze gemaakt en ze waren echt heerlijk!!! Thanks a lot Ellouisa! Groetjes

  13. posted by Mosliima on 28-08-2009

    Ziet er heerlyk uit. Denk dat ik ze maar eens ga maken. Deze recept lykt me denk ik wel makkelijk. Xxjee

  14. posted by assia7 on 25-04-2011

    ikga deze muffins vandaag ook maken ikheb er zin in haha,
    maar hoebedoel je met: (ong 4 el) ??
    ik snap dat niet.

    Dankjewel xx

  15. posted by gerda on 25-04-2011

    ze bedoeld dat 60 gr cacao ongeveer 4 eetlepels zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.