Chocoladekrakelingen

2006-10-18
  • Servings: 30/40
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 10
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

10 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 250 gram gesmolten boter (bleuband)
    3 eieren
    1 limonade glas suiker (ongeveer 200 ml)
    half zakje bakpoeder
    5 eetlepels maizena
    meel toevoegen totdat het een soepel deeg is

Method

Step 1

alle ingeredienten bij elkaar.

meel toevoegen totdat je en soepel samenhangend deeg van kan maken.

spuit met het tuitj evan da slagroomspuit lange repen.

vouw de repen op als krakelingen.

leg de krakelingen op ene bakplaat die bedekt is met bakpapier.

bak de koekjes op 200 graden, todat ze gaar zijn(ze worden niet echt rood, blijven eenbeetje wit.)

laat de krakelingen op een rooster afkoelen

Smelt ondertussen de chocolade.

doop d ekrakelingenin de chocola en strooi er gemaken/gehakre amandelen overheen. (of nootje swat je zelf wil)

leg de krakelingen op ene dienbla ddat bedekt is met bakpapier te drogen.

LET OP: wel op bakpapier leggen anders plakt de chocola tegenhet dienbla denkrijg je ze er niet meer vanaf!

koekjes bewaarje het beste in een pedaalemmerzak, en dan in een bakje of emmermet deksel.

Comments (3)

  1. posted by ellouisa on 18-10-2006

    Lekker!!

  2. posted by chefkokkin on 18-10-2006

    ziet er goed uit meid, meteen uit proberen!
    groetjes!

  3. posted by superkok on 16-12-2007

    jammer dat je geen groter versie foto had

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.