Choco cocos cake

2015-06-13
  • Yield: 1
  • Prep Time: 40m
  • Cook Time: 30m
  • Ready In: 1:20 h

De lekkerste recepten voor elke gelegenheid...

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.6 / 5)

3.6 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

Ingredients

  • 150 gram meel
  • 4 eieren
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 theeglas suiker
  • 100 gram boter (kamertemperatuur)
  • 5 eetlepels olie
  • 5 eetlepels melk
  • 4 eetlepels cacaopoeder & zakje bakpoeder
  • Cocos beslag:
  • 1 kommetje kokos
  • 2 eieren
  • 50 gram suiker
  • Water suiker mengsel:
  • 1 glas suiker
  • 1 glas water (maakt niet uit wat voor inhoud het heeft als het maar dezelfde inhoud heeft)

Method

Step 1

Doe in een kom de eieren, vanille suiker en de suiker. Mix dit zeker 10 minuten lang. Voeg vervolgens de boter en de olie eraan toe en mix dit weer. Vervolgens voeg je de melk er ook aan toe. Tenslotte voeg je de cacaopoeder en het zakje bakpoeder eraan toe en dit mixen. En als laatste de bloem er doorheen mixen.

Step 2

Bekleed je bakvorm en doe je cakebeslag erin. Doe in een aparte kom de eieren, kokos en de suiker en mix dit. Doe dit in een spuitzak en spuit dit op je cakebeslag. Dit stop je in een voorverwarmde oven voor ong. 30 minuten op 180 graden!

Step 3

Ondertussen kook je de suiker met het water en als de cake uit de oven komt erover heen doen en strooi er kokos overheen! Laat dit goed afkoelen! Bsaha wa raha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.