Chemia

2006-09-25
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.8 / 5)

3.8 5 10
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

10 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 4 eieren
    1 kleine kom smida (groffe)
    1 kleine kom amandelen (ongepeld)
    1 kleine kom olie
    1/4 kleine kom suiker
    theelepel kaneel
    honing met mazhar
    zakje bakpoeder

Method

Step 1

de amadelen grof malen, alles mengen (behalve de honing en mazhar) en daarna in een bakvorm doen en dan 30 min in de oven, 200 graden.

Maak nu een saus van honing, mazhar en evt. sinaasappelsap in een pannetje en giet dit bij de cake (nog in de bakvorm). Wacht tot de saus is opgenomen en tot de cake is afgekoeld, daarna kun je 'm snijden.

Comment (1)

  1. posted by sadiye on 07-12-2008

    hmm echt lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.