Caramel

2015-01-14
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Griesmeelcake met vanillevla

    Griesmeelcake met vanillevla

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 blikje friesche vlag condensmelk. (staat bij de koffiemelk)
    - 100 gram boter
    eetlepels lichtbruine suiker

Method

Step 1

Doe alle ingrediënten in een steelpannetje met een dikke bodem.

Op heel zacht vuur, roeren en laten koken.

Na een paar minuten heb je Caramel.

Blijf goed roeren, dat het niet aanbrandt.

Klaar!

Comments (2)

  1. posted by Marisah on 25-10-2005

    Oeh, dit lijkt me erg lekker, maar niet echt goed voor je tanden 🙂

  2. posted by MADAME CUISINE on 25-10-2005

    Dit is vooral om koekjes mee te vullen of ze er mee te bestijken.
    Ook voor chocolade-caramelkoek is dit erg lekker.
    Ik zal het recept plaatsen, zodra ik het maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.