Cakerol met pudding

2008-04-01
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • banketbakkersroom:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    -1 liter melk
    -4 eieren
    -150 gram suiker
    -140 gram maizena
    -1 pakje vanillesuiker
    Biscuitbeslag:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    -4 eieren
    -160 gram suiker
    -half lepeltje bakpoeder (theelepel)
    -2 vanillesuiker
    -100 gram bloem
    -80 gram maizena
    -4 lepels warm water

Werkwijze

Stap1

Banketbakkersroom:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-Klop de eieren met de suiker tot een schuimige massa, roer er de maïzena eronder.Laat de melk opwarmen, en doe een deel van de melk bij de massa(maïzena, suiker, eieren) daarna giet je het mengsel terug bij de melk om verder door te koken tot het dik wordt.(voortdurend roeren!)

Biscuitbeslag:
~~~~~~~~~~~~~~
-Eieren+vanillesuiker+suikertot een schuimige massa mixen(10 minuten!).
Doe er 4 lepels warm water bij, nog 5 minuten door mixen .
Zeef de bloem en de maïzena en de bakpoeder er boven op.
Neem een grote lepel en roer er voorzichtig de bloem en de maïzena en de bakpoeder mee.(voorzichtig roeren zodat er lucht ontstaat!!).
neem een bakplaat van 30cm op 30cm.
Doe er bakpapier in, giet het mengsel er in.
bak het 10 tot 15 minuten in de oven .(150°)Moet een gouden kleur hebben .
neem een keuken handdoek maak ze even vochtig strooi er een beetje suiker op.
pak de biscuit uit de oven en leg ze op deze keukenhanddoek!
rol ze op, rol ze weer uit en giet de banketbakkersroom erop
en terug rollen en rol de keukenhanddoek erover tot ze koud is.
Ziet er lang uit maar is vlug gemaakt!!!
je MAG er ook bloemsuiker op strooien als versiering !!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.6 / 5)

3.6 5 13
Beoordeel dit recept

13 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (17)

  1. Geplaatst door Rzinia aan 02-04-2008

    dit ziet er heerlijkkkkk uit

  2. Geplaatst door Rzinia aan 02-04-2008

    dit ziet er heerlijkkkkk uit

  3. Geplaatst door sjaahida aan 02-04-2008

    zkersssssssssssss

  4. Geplaatst door sadiye aan 09-10-2008

    ziet er erg lekker uit

  5. Geplaatst door sadiye aan 17-10-2008

    heeft iemand deze al gemaakt?

  6. Geplaatst door sadiye aan 18-10-2008

    hallo is daar iemand 😀

  7. Geplaatst door najelm aan 18-10-2008

    en sadiye?is het gelukt bij jou? heb je die gemaaktt? ziet er lekker uit

  8. Geplaatst door sadiye aan 18-10-2008

    haii ik heb hem gemaakt hij is helemaal gelukt.sowwwwwwwwwwwwww deze is echt heerlijk lekker zachte cake zeg hmmm echt een aanrader dames

  9. Geplaatst door flower aan 23-11-2008

    lijkt me een makkelijk recept zal hem inshallah in l3eid maken

  10. Geplaatst door saloua26 aan 03-12-2008

    Wat is mana

  11. Geplaatst door sadiye aan 04-12-2008

    waar staat dat?

  12. Geplaatst door saloua26 aan 04-12-2008

    er staat mazna na suiker 140 gram mazna

  13. Geplaatst door sadiye aan 04-12-2008

    maizena is dat

  14. Geplaatst door Amifati aan 23-01-2009

    ziet er moeilijk uit

  15. Geplaatst door moemina6 aan 24-01-2009

    kan je gewoon de banket banketbakkersroom van de winkel gebruiken .

  16. Geplaatst door sadiye aan 06-09-2009

    ik ga deze weer eens make

  17. Geplaatst door zeeman aan 17-09-2009

    hoi meid bedoel 2theelepels vanillesuiker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.