Broodpudding

2005-11-30
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.6 / 5)

3.6 5 10
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

10 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1/2 liter melk
    1/2 kg oud brood
    200 gr krenten
    150 gr gekonfijt fruit
    200 gr bruine suiker
    2 eieren
    3 eetlepels vanillepudding
    kaneelpoeder
    boter

Method

Step 1

Verwarm de melk en neem de pan van het vuur. Verkruimel het brood. Week de krenten en het brood in de verwarmde melk. Voeg de suiker en het gekonfijte fruit toe en meng alles goed door elkaar. Klop de eieren los en voeg ze toe. Strooi vervolgens de vanillepudding en de kaneel erin en meng alles goed. Beboter een vuurvaste schotel. Breng het mengsel hierin en bak het 40 minuten in een op 190 gr. C voorverwarmde oven. Dien de pudding warm of koud op, bestrooid met poedersuiker

Comments (4)

  1. posted by lekkerbekje1998 on 29-09-2006

    chokran daar zocht ik allang naar

  2. posted by sadiye on 26-10-2008

    chokran ik zocht er ook al lang naar

  3. posted by sadiye on 09-09-2009

    😀

  4. posted by hanan_25 on 08-08-2010

    heeft iemand dit al gemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.