Broodje a la bart

2008-12-08
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.8 / 5)

3.8 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Libanese Falafel lekker krokant en samenhangend

    Libanese Falafel lekker krokant en samenhangend

  • Mini batbot gevuld met groenten en tonijn

    Recept mini batbot gevuld met groenten en tonijn

  • Hamburgers

    Hamburgers

  • Marokkaanse gevulde minibroodjes

    Marokkaanse gevulde minibroodjes

  • Tortillavellen gevuld met shoarma

    Tortillavellen gevuld met shoarma

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - Ham (of voor Moslims een ander soort vlees)
  • - een half schijfje ananas
  • - een schijfje Tomaat

  • - kaas
  • - een rond afbakbroodje of afbak pistoletjes
  • - Oregano

Method

Step 1

Je snijd een afbak broodje door midden (je hebt maar 1 helft nodig)
hierop leg je een plakje ham en daarop een schijfje tomaat
en de helft van een schijfje ananas
Daarop doe je de kaas en daar bovenop doe je wat oregano.
Dit doe je ongeveer 20 minuutjes in de oven (in mijn oven doe ik 'm zo
lang, ligt er maar net aan hoe hoog je de oven heb staan en wat voor oven je heb)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.