Boterkoek

2009-09-02
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • *300 g bloem
    *250 g boter
    *200 g suiker
    *1 zakje vanillesuiker
    *1 eidooiers

Method

Step 1

De oven voorverwarmen op 250°C.
Alle ingrediënten met elkaar vermengen tot een deeg en dit in een ingevette boterkoekvorm drukken.
De boterkoek in het midden van de hete oven zetten, de temperatuur dan temperen naar 225°C. Na ± 20 minuten is de boterkoek klaar.

Van een paar druppels citroensap wordt de boterkoek nog lekkerder!

Comments (14)

  1. posted by sadiye on 02-09-2009

    hmm lekker

  2. posted by koken20 on 02-09-2009

    lijkt me lekker

  3. posted by zuster on 05-09-2009

    wrm s er geen plaatje

  4. posted by sadiye on 05-09-2009

    wnr komt het plaatje van het recept?

  5. posted by gerda on 05-09-2009

    met foto kan je een beeije zien hoe het moet worden

  6. posted by sadiye on 06-09-2009

    aaggg dounya dankjewel je bent een sgat 😀

  7. posted by ZOHRA78 on 27-09-2009

    Ik heb deze gemaakt en is mislukt, was hard van boven en onderkant erg zacht en was niet gaar.

  8. posted by ZOHRA78 on 27-09-2009

    helaas.. 🙁

  9. posted by sadiye on 27-09-2009

    aa jammer

  10. posted by sadiye on 27-09-2009

    zohra78 je kon hem misschien omdraaien en zo verder bakken?

  11. posted by dalal112 on 07-09-2010

    hij zit in de oven 🙂

  12. posted by dalal112 on 07-09-2010

    hoe weet ik of ie gaar is?

  13. posted by dalal112 on 07-09-2010

    ik had geen vanillesuiker die hb ik weggelaten is dat erg?

  14. posted by dalal112 on 07-09-2010

    ik hb hem gemaakt en kga hem vanavond proeven hij ruikt wel erg lekker, maar zit vol met vet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.