Bonbons

2011-12-22
  • Servings: 1
  • Prep Time: 10m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.5 / 5)

3.5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Bonbons Ze zijn echt heerlijk, echt een aanrader. Makkelijk om te maken

Ingredients

  • Ongezouten pinda's (grof malen)
  • 3 eetlepels Honing
  • 2 eetlepels Chocopasta (van melkchocolade)
  • Half eetlepel kokos
  • Bastonje koek (grof malen)

Method

Step 1

Je doet de gemalen pinda's en de gemalen bastonje koek, in een bak, vervolgens doe je de honing, chocopasta en de kokos doorheen, je kneed ze bij elkaar, dan maak je er bolletjes van en rolt ze in de kokos in een dienblad de koelkast in, voor ongeveer 3 uur lang.

Comment (1)

  1. posted by Kbida on 22-12-2011

    dua heb je een foto voor ons?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.