Biscuit Rolcake zonder oven binnen 10 minuten klaar
2018-03-03- Cuisine: Nederlandse
- Course: Dessert
- Skill Level: Simpel
-
Toevoegen aan favorieten
- Yield: 8 stuks
- Servings: 1 Rolcake
- Prep Time: 10m
Average Member Rating
(3 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Het recept van Biscuit Rolcake zonder oven binnen 10 minuten klaar. Ik hoop dat het jullie zal smaken: bon appétit
Ingredients
- - 200 gram theebiscuit
- - 2 bakjes flan of 1 glas (200 gram) chocoladevla
- - 250 slagroom
- - 250 gram mascarpone
- - 1 zakje klopFix
- - 2 eetlepels poedersuiker
Method
Step 1
Theebiscuit in een keukenmachine fijnmalen. Doe deze fijngemalen theebiscuit in een kom en doe de bakjes flan erbij en dit samen goed mengen.
Step 2
Eerst een plastic zakje onder liggen en hierop het mengsel van theebiscuit verspreiden. Het is een plakkerig mengsel. Ik doe er altijd nog een stuk pastic zakje op (zie foto) en rol het uit met een deegroller.
Step 3
Je begint met het opkloppen van de slagroom met de poedersuiker en de klopfix. Vervolgens als de slagroom stijf is mix je er de mascarpone doorheen. Smeer de slagroom mengsel erop Rol dit alles weer op. Zie foto hierboven.
Step 4
Laat de cake ongeveer 4 uur opstijven in de koelkast of 1 uur in de vriezer.
Vervolgens besmeren met de rest van de slagroom mengsel en decoreren naar wens.