Biefstuk bachten-de -kuppe

2006-01-03
  • Servings: 4
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Behalve ik geen varken
    4 biefstukken
    50gr boter
    4 sjalotten
    4 tomaten
    4 el vlierbloesemazijn
    4dl room
    200gr champignons
    takjes peterselie
    p&z

Method

Step 1

Biefstukken kruiden.

Bruin bakken in de boter en warm huoden op een schotel.

De gesnipperde sjalotten samen met de schoongemaakte en in stukjes gesneden champignons lichtjes laten kleuren in de pan en boter van de biefstukken.

Het braadvet afgieten en de vlierbloesemazijn toevoegen, laten inkoken, de room bijvoegen en opnieuw inkoken.

Als de saus voldoende is ingekookt, er de in stukken gesneden tomaten bijvoegen(moeten opwarmen in de saus)en op smaak brengen.

Serveren met fijne frietjes.

En een Rodenbach Grand Cru of water.

Beter Ellouissa?

Comment (1)

  1. posted by ellouisa on 04-01-2006

    Ja veel beter 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.