Begrir – baghrir – gringo – marokkaanse pannenkoek

2013-01-27
  • Opbrengst : 5 stuks
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 45m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 350 gr bloem
    - 150 gr smid de fijne
    - 1 zakje gist die groene of half blokje gist + half zakje bakpoeder
    - zout
    - ongeveer 700 ml water.

Werkwijze

Stap1

Alles mengen en ongeveer 1 uur laten rijzen.

Elke keer na gebruik van de koekenpan onder koud water houden dus het beslag niet in een warme koekenpan gieten.

Nadat je het beslag in de koekenpan hebt gedaan even op hoog vuur zetten zodat je mooie gaatjes krijgt en daarna het vuur zachter zetten.

Besahtkom!!!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.4 / 5)

3.4 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.